Курси "Кондитер"
Курси «Кондитер початківець" розраховують на початківців, має практичну спрямованість і дає необхідний рівень знань як для роботи, так і для відкриття своєї справи.
Навчання в невеликих группах.
Розклад занять з'ясовується з викладачем.
Вартість навчання дивіться в прайсі.
Програма курсу "Кондитер початківець"
Тривалість: 16 занять. 60 астрономічних годин (80 академічних годин).
Розклад занять: субота та неділя з 9.00 до 14.00 + 1 година прибирання лабораторії.
1.ТЕОРЕТИЧНА ЧАСТИНА.
Сировина. Приладдя. Організаційні моменти.
2. КЕНДІ БАР.
2.1. Капкейки.
2.2.Трайфли.
2.3.Безе.
2.4.Льодяники.
2.5.Кейк-попси.
2.6.Зефір.
3.БЕНТО-ТОРТИ.
3.1."Медовик"-перевертень. Конфі. Крем вершково-сметанний.
3.2."Насолода". Ванільний бісквіт з фруктовою начинкою. Крем "Пломбір".
4.КЛАСИЧНІ ТОРТИ.
4.1."Наполеон". Листкове тісто. Заварний крем. Ванільна намелака. Карамельний крем.
5.ТОРТИ ДЛЯ ДИТЯЧИХ СВЯТ.
5.1."Молочна дівчинка". Веселкові коржі.
6.ВИСОКИЙ ТОРТ З ПОТАЄМНИМ ЯРУСОМ.
6.1. "Чорний ліс" з вишнею ("Шварцвальд").
6.2."Моркв'яний з апельсином.
6.3.Шоколад-банан.
7. МУСОВІ ТОРТИ. ТІСТЕЧКА ,ЯКІ МОЖНА МОРОЗИТИ .
8.МЕДОВО-ІМБИРНІ ПРЯНИКИ.АЙСІНГ.
9. ЯРУСНИЙ ТОРТ(ДВОЯРУСНИЙ).
9.1."Снікерс"
9.2."Червоний оксамит"."Шоколадний оксамит".
10. ДЕКОРУВАННЯ ВИРОБІВ.
10.1.Фарбування аерографом.
10.2.Велюр.
10.3.Зеркальна глазур.
10.4.Шоколадні кулі.
10.5.Бісквітний мох.
10.6.Вафельна,цукрова картинка.
10.7.Декор з мастіки.
10.8.Малюнок на торті.
10.9.Рисовий папір, вафельний папір.
10.10.Карамельний декор.