Сейчас один гость и ни одного зарегистрированного пользователя на сайте

Курси "Кондитер"

. Раздел Кулинарные курсы . Просмотров: 5753

Курси «Кондитер початківець" розраховують на початківців, має практичну спрямованість і дає необхідний рівень знань як для роботи, так і для відкриття своєї справи.
Навчання в невеликих группах.
Розклад занять з'ясовується з викладачем.

Вартість навчання дивіться в прайсі.

Курси Кондитер

Програма курсу "Кондитер початківець"
Тривалість: 16 занять. 60 астрономічних годин (80 академічних годин).
Розклад занять: субота та неділя з 9.00 до 14.00 + 1 година прибирання лабораторії.

 

1.ТЕОРЕТИЧНА ЧАСТИНА.

Сировина. Приладдя. Організаційні моменти.

2. КЕНДІ БАР.

2.1. Капкейки.

2.2.Трайфли.

2.3.Безе.

2.4.Льодяники.

2.5.Кейк-попси.

2.6.Зефір.

3.БЕНТО-ТОРТИ.

3.1."Медовик"-перевертень. Конфі. Крем вершково-сметанний.

3.2."Насолода". Ванільний бісквіт з фруктовою начинкою. Крем "Пломбір".

4.КЛАСИЧНІ ТОРТИ.

4.1."Наполеон". Листкове тісто. Заварний крем. Ванільна намелака. Карамельний крем.

5.ТОРТИ ДЛЯ ДИТЯЧИХ СВЯТ.

5.1."Молочна дівчинка". Веселкові коржі.

6.ВИСОКИЙ ТОРТ З ПОТАЄМНИМ ЯРУСОМ.

6.1. "Чорний ліс" з вишнею ("Шварцвальд").

6.2."Моркв'яний з апельсином.

6.3.Шоколад-банан.

7. МУСОВІ ТОРТИ. ТІСТЕЧКА ,ЯКІ МОЖНА МОРОЗИТИ .

8.МЕДОВО-ІМБИРНІ ПРЯНИКИ.АЙСІНГ.

9. ЯРУСНИЙ ТОРТ(ДВОЯРУСНИЙ).

9.1."Снікерс"

9.2."Червоний  оксамит"."Шоколадний оксамит".

10. ДЕКОРУВАННЯ ВИРОБІВ.

10.1.Фарбування аерографом.

10.2.Велюр.

10.3.Зеркальна глазур.

10.4.Шоколадні кулі.

10.5.Бісквітний мох.

10.6.Вафельна,цукрова картинка.

10.7.Декор з мастіки.

10.8.Малюнок на торті.

10.9.Рисовий папір, вафельний папір.

10.10.Карамельний декор.

 

Після закінчення курсу навчання випускнику вручається свідоцтво:

курси Перукар універсал базовий за 20 днів

Майстер-клас Курси Кондитер Виготовлення та декорування Тортів

курси бухгалтерські

Набір в групу Курси Манікюр, педикюр, нарощування нігтів